Countryfest Bohunice Festival pre celú rodinu
19.- 21. Júl 2019 Amfiteáter Jaslovské Bohunice Festival organizuje obec Jaslovské Bohunice
Všetky novinky
21.3.2019

Tlačová správa ku CFB 2019

COUNTRYFEST BOHUNICE 2019: Ani toto letosa nudiť rozhodne nebudeteS príchodom leta sa v Jaslovských Bohuniciach uskutoční ďalšíročník obľúbeného country festivalu. Aj tento raz sa môžete tešiť nakvalitnú hudbu od domácich, ale aj zahraničných autorov a širokúškálu sprievodných podujatí pre celú rodinu.Od prelomu druhého tisícročia aj v rámci územia Slovenskej republiky vzniká tzv.“festivalová scéna”. Hoci mnoho “fesťákov” vzniklo a rovnako rýchlo zaniklo, v súčasnostimáme veľký výber kam sa v lete pobrať za hudbou a zážitkami s tým spojenými. Prečo ísť práve na CFB 2019? Čím je tento festival jedinečný?V prvom rade na Slovensku nemáme veľa podujatí, ktoré by sa zameriavali čisto na“country” či príbuzné hudobné žánre. V rámci tohto ročníka sa z doteraz zverejnených mien môžete tešiť napríklad na Sima Martausová (SK), Fešáci (SK), Fleret (CZ), Alan Mikušek (SK), Bystrík Banda (SK) či Mariachi Sin Fronteras (MX).Ďalej je COUNTRYFEST BOHUNICE známy svojimi sprievodnými podujatiami . Snahou týchto aktivít je vytvoriť možnosti pre príjemné trávenie chvíľ na festivale aj mimo hlavného programu. A to pre všetkých členov domácnosti. Napríklad pre deti bude k dispozícií penový kúpeľ či skákajúci hrad , pre starších účastníkov zasa elektronický paintball a dospelí si môžu užiť súťaž v pití piva a iné. Ráta sa aj s programom pre celú rodinu – je tu napríklad možnosť ísť na indiánsku výpravu .Festival je tiež známy dobrou organizáciou a službami pre návštevníkov. Aj tento rok bude k dispozícií stanové mestečko , ktoré pre vás bezplatne pripraví spoločnosť HUSKY. V neposlednom rade čaro festivalu dopĺňa príjemné prostredie prírodného amfiteátra obce Jaslovské Bohunice.Festival sa uskutoční v dňoch 19. - 21.7. 2019 . Bližšie informácie o programe čisprievodných podujatiach nájdete na oficiálnom webe festivalu alebo facebook stránke .Zvýhodnenú permanentku na COUNTRYFEST BOHUNICE si od 1.2. 2019 do 30.6. 2019 môžete zakúpiť cez Ticketportal .

Hlavní partneri Pascucci Jack Daniels Budiš Mitoma ZLATÝ BAŽANT
Hlavní mediálni partneri MTT
Mediálni partneri HCTV Brežák TV Vega Region Trnava Blues Music PNky.sk Zpiešťan.sk Nový Popular Trnavský hlas Music4U Gregi.net ECHO MY Gastromenu Trnava-live Music Zone Tickeportal COUNTRYWORLD.CZ